// Publicis Merchant // konec Publicis
Labková patrola na veľkom plátne
   06/23/2023 13:48:09

PAW Patrol, jeden z najsledovanejších seriálov pre deti, sa opäť vracia s novým filmom, ktorý rozbúcha srdcia malých aj veľkých. Tento obľúbený seriál nás zavedie do sveta chlapca menom Ryder a jeho odvážnych šteniatok - Chasea, Marshalla, Rubblea, Zumu, Rockyho a Skye. Každé z nich je pripravené vrhnúť sa do akcie a zachrániť situáciu bez ohľadu na to, v akej situácii sa nachádza.

Po úspešnom celovečernom debute prvého filmu Tlapková patrola nás teraz čaká pokračovanie s názvom Tlapková patrola na veľkom plátne. Film má premiéru 28. septembra 2023 a sľubuje ešte viac dobrodružstva a nových výziev.

Druhý film sa zameriava na najmladšiu členku tímu Skye, ktorá objavuje nové schopnosti, ktoré sa vďaka úsiliu a odhodlaniu stávajú skutočnosťou. Pokojné obdobie sa však čoskoro skončí, keď sa do deja vráti bývalý starosta Humdinger. Ten spojí sily so šialeným vedcom a spoločne plánujú ukradnúť jedinečné superschopnosti šteniatok. Teraz je na tíme, aby čelil tejto nebezpečnej hrozbe a ochránil svoje mesto.

Tlapková patrola na veľkom plátne neponúka len vzrušenie a dobrodružstvo. Prostredníctvom napínavého príbehu sa snaží priniesť inšpiratívne posolstvo o dôležitosti viery v seba samého, jedinečnosti každého jednotlivca a sile tímu. Cieľom filmu je pobaviť a zároveň pripomenúť, že spoločne dokážeme prekonať každú prekážku.

Obľúbené postavičky z Tlapkovej patroly si môžete kúpiť v našom e-shope.