// Publicis Merchant // konec Publicis
Bitzee Digitálne domáce zvieratá
   06/23/2023 11:27:22

Na slovenský trh prichádza novinka v podobe interaktívnych digitálnych domácich miláčikov Bitzee. Vďaka unikátnej projekčnej technológii vyzerá ako skutočný hologram. Deti sa môžu zvieratka skutočne dotknúť a hru ovládať dotykom hologramu.

Uvnútri štýlovej krabice zdobenej pixelmi čaká prekvapenie v podobe jedinečného tvora. Začína ako pixelové bábätko a ako sa deti o digitálne zvieratko starajú, vyvíja sa, rastie a získava rôzne doplnky a príslušenstvo. V každom Bitzee možno prostredníctvom starostlivosti a hry získať až 15 digitálnych zvieratiek, medzi ktorými môžu deti prepínať. Postupne sa im odomykajú rôzne doplnkové hry a funkcie.

Displej využíva oscilujúci pás LED diód na vytvorenie hologramového efektu. LED diódy menia farby, rýchlo sa pohybujú hore a dole a vytvárajú trvalý obraz animovaných digitálnych postáv. Stlačením alebo pohladením hologramu hračka reaguje. Medzi ďalšie ovládacie prvky patrí dotykový panel a snímač, ktorý rozpozná naklonenie alebo zatrasenie celou hračkou. Dokáže reagovať aj na hlas.

Keď sa o Bitzee nestaráte, nezomrie! Jednoducho sa zbalí a odíde, ale nakoniec ho možno presvedčiť, aby sa vrátil pomocou pamlskov a pozornosti.

Bitzee potrebuje na fungovanie tri batérie AA, vďaka ktorým vydrží 5 až 7 hodín nepretržitého používania. Vhodné pre deti od 5 rokov.

Bitzee je novou revolučnou hračkou roka v segmente interaktívnych hračiek a je predurčený stať sa hitom tohtoročných Vianoc.